Palvelupuhelu

Runoilija Sakari Aho

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mies..ööö. Tuhannet kiitokset etukäteen kaikille risu- ja ruusukimppujen antajille.
 

Sen siru ei toimi enää kunnolla
Omituisia reaktioita
Sen rakkaustila on vioittunut
se ei halua enää koskea

Jos menen lähelle
Sen puolustustila käynnistyy
Sillä on voimaa
Sille ei pärjää

Ne eivät ehdi tulla korjaamaan
vaikka valvonta vilkkuu punaista
Uskomatonta, voiko tämä olla totta
Pitääkö minun sietää tällaista

Vielä kauan...

Sen lepotila pelottaa minua
Onko se varmasti kytketty pois

Nukun lukitussa huoneessa
Se pois kytkettynä omassaan

Rakastin sitä ihan oikeasti
Siinä on varmaan ohjelmointi virhe
niillä on tietysti tuntimääränsä

Outoa asua oudon kanssa
Tiedätkö sinä
Kauanko tätä kestää
Kuinka pitkä jono on

Selite: 
Pitkän rakkauden kuolema avaruusajassa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot