Veden kaupunki

Runoilija 018ddf74b0b5a04b266543d81f6d9b89

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2018 7:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Julkaisen runoja,
a) joista pidän jollain tavalla
b) jotka ovat niin tuoreita, etten osaa vielä kunnolla arvioida niitä
c) joista muuten vain kiinnostaisi kuulla muiden mielipiteitä

viikon 38/2006 runoilijaäänestyksessä
viikon runoilija 18/2009

Ja kiitos teille kaikille, jotka kirjoittavat minulle kommentteja!
KIITOS.
^_______^
 

Hetken olin pois

En kotiani tunne

Peilityynet tiet

järviksi muuttuneina

taivas oli tulvinut

 

Syvänsininen

jalokivitaivas ja

taivaan timantit

niin kuin katulamputkin

kirkkaina heijastuivat

 

Ei ketään missään.

Hybridiautot peilas

valokiiloja asfalttiin

Talon seinä vapisi

Auton punaiset lyhdyt...

 

Avaimenreiät

olivat myös kadonneet

Eivät lukossa.

Portaikossa huomasin:

talo lähti merelle.

 

Aamuleikkeihin

koivunoksat kutsuivat

ikkunan läpi

mutta oli niin kovin

liian pehmeä
Selite: 
Kumpikohan on parempi?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot