Runo petetyille

Runoilija miehesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, kirjoittaa vähän siitä, mitä sylki tuo suuhun tullessaan.
 

Me yhdessä itkettiin,
yhdessä naurettiin
ja kestettiin niin ylä-,
kuin alamäetkin.
Oltiin erottamattomat.

Mutta sitten, maistettiin omenoita paratiisin,
vaikka meitä kiellettiin.
Ja suhteemme kai kirottiin,
tai sinut ainakin,
ja pian huomasin, että rakastunut olin luuseriin.

Päivät kului, muutuit aina vain oudommaksi,
ja eräänä päivänä saapui pihaamme taksi.
Nousi sieltä nainen outo,
tai sinä sen tunsit, minä en.
Esittelit naisen vaimoksesi, vaikka juuri äsken olin ainoasi.

Eikä mennyt kuin viikko tai kaksi,
niin huomasin, että seison yksin ulkona.
Ilman avaimia, ilman sinua.
Kädessäni vain vanha matkalaukku.
Ilman päämäärää.
Tunsin, kuinka kyynel vieri poskelleni.
Sisältä kuului sen naisen kiljuntaa.
Olisi pitänyt sittenkin uskoa sitä käärmettä viisasta,
joka kielsi omenoita paratiisin maistamasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih... onpas vaikuttava! Hyvin kirjoitettu.

Erittäin hieno runo!

Kylmästi runosi kertoo toden joistakin suhteista pidin realistisesta tunelmasta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miehesi Nimetön 13.11.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 4 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo
miehesi Into the Dreams 31.10.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 17.9.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 20.7.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 4.7.2009 1 Runo
miehesi Runo petetyille 21.6.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 21.6.2009 3 Runo