Nimetön

Runoilija Luscinia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olivatko jalkasi kylmät?
Tuntuiko maa kovalta?
Oliko sade lohduton?

Mikä siellä,
se on täällä.

Mikä on tässä,
se on sydämessäni.

Ihme on sinussa
sinä
olet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin, varsinkin tuosta lopusta. Siinä on hyvä rytmitys :)

 

Käyttäjän kaikki runot