huoh

Runoilija uneton88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 25v bi neitonen kotkasta ja olen kokenut elämässäni paljon mutta silti edelleen jaksan hymyillä!! Miulle tärkeitä asioita on eksäni ja lapseni, plus perheeni etc
 

Miten yhdestä tuli kaksi?
Miten kahdesta tuli kolme?
Miten kolmesta tulikin yksi?
Mikä meni vikaan?
Miksi elämä päätti näin?
Kuolema tuli kolmen elämään ja yksi heistä ei jaksanut!
Luovutti yksi ja kaksi kolmesta kärsi!
Yksi selvisi toisen avulla ja kolmannella on sijaiskoti muualla.
Voiko joku päivä yksi ollakin kolme ?
Entäs jos tämä yksi tahtoo tuon sijaiskodissa asuvan ja uuden toisen kolmannen?
Jatkuuko elämä? Voiko elämän kulkua muuttaa?
Voiko kaikki osapuolet olla onnellisia erillään?
Kuka selittää kaikille miksi?
Elämä ei ola selitettävissä ainakaan helposti.
Ei koskaan voi palata menneeseen vaan pitää jatkaa eteenpäin vaikka se ei olisikaan helppoa.

Selite: 
:/
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot