Värit

Runoilija Rakastus

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä kuin sateenkaari.
Kaikilla väreillä maalattu.
Mustalla tehostettu.

Sydän paljon tuntenut.
Punaista rakkautta, keltaista riemua.
Vihreää toivoa, sinistä kaihoa.
Mustaa surua.

Kaikki värit tallessa.
Heleinä ja runsaina.

Maalaa niillä tulevaisuus.
Käytä reilusti keltaista.
Älä säästele punaista.
Kesken eivät lopu.
Elämä kyllä täydentää paletin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot