Ron

Runoilija Neiti Taateli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

                    odi et amo
 

en valehtele, väitä, vaadi
vain sorrun, suren, suistun
en saata tavoitella tehdä
vaikutusta

haluan, tahdon, tarvitsen, jännitän, jonotan, odotan,
riisun, riudun, kidun, kärsin, ikäännyn, näännyn, kaipaan,
kiljun, huudan, pyydän, havittelen

anelen

en kaipaa, piittaa, perusta
olla ainoa

vain
olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea on tämä runosi!!!

Kaunis ja herkkä runo, herättää lukijassa melkoisen tunnemyrskyn. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot