Tiedätkö tarinan tekijän
tunnistatko turisijan tästä
Tuulispäänä tanhuvilla teutaroi
tunteella toisinaan tulistuu
Tahdotko tietää tämänkin
tunnustanko toimen toisen
Taivasalla tuulia tuudittaa
tuulenpesissä taikojaan tekee
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tykkään:)