baarissa

Runoilija pr28

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeässä baarissa hiljaa kättä sinulle työnsin
otit kädestä kiinni tunsin kylmän väreen pitkin selkää
miksi piti lähteä miksi annoin mennä itselle myönsin

käden irroitit ja minun oli ikävä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot