heihei kesä

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oli kesä ja olit sinä

odotusta parkkipaikalla
ja taivaan kokoinen aurinko kasvoilla
takana satoja kilometrejä hiljaisuutta
usvaiset aamut tuntureilla

nyt taivas on kattojen takana
aamut ovat arkoja
kuten hymypojatkin vielä alkuillasta

kesä on jo mennyt toiselle puolelle maailmaa
se ei kauaa viihdy meidän takapihalla
jotkut päivät ovat jo niin kaukana

ja maailman surullisimmat laulut
sanoivat että
se on hyvä niin

Selite: 
nyt vähän näyttää siltä että maailma ei loppunutkaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Todella kaunis. Taidan kuule laittaa suosikkeihin, jotenkin kolahti kovempaa kuin ymmärrän itsekkään. Kaunista. Kaikki aina loppuu, mutta syksy tulee tialle eikä se oli huono asia, syksyisin on aina uuden alku tai loppu, en osaa sanoa, ehkä molempia. Mutta siis, kaunis runo.

Hei hei kesä, ensi vuonna nähdään taas<3

Tosi hieno runo..hyvää syntymäpäivää:-)))

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut