jokaiselle ystävälleni

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä valaisit jokaisen iltani
ja vaikka olet nyt kaukana
olet ainoa joka teki minusta elävän silloin
kun oltiin nuoria ja niin kaukana kotoa

sinä muutit meren toiselle puolen
hiekkarannoilla ja aavikoilla
seikkailemassa siellä mistä löytyy aurinko
sinä olet kesätyttöni

punatukkainen espanjattareni
sinut vien ensi kerralla
unohtamaan sen että
muualla olisi kauniimpaa

sinä tunnet minut
illan pimentyessä ja aamun säteissä
auringon pyörteessä ja maailman loppuessa

sinulle en ehkä kertonutkaan
että se kevätyö oli täydellinen
vaikka junat kulkivat liian lujaa
ja yhdenillanmiehet tanssivat

koska sinä olit siellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ystävyyttä ylistävä runo. Pidän kovasti =)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut