Nimetön

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kesän kirkkaat värit sattuvat minua silmiin
hetket liukuvat vain kauemmas
joku muu kuin sinä
ei olisi kestänyt minua
näin onnettomana

jätät asuntoon tuoksun
kuin et olisi koskaan lähtenyt
makaan sängyllä hitaita minuutteja
ja odotan että onni katoaa

Selite: 
olen onnellinen mitä sä luulit
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi ne minuutit ovat kuitenkin hitaita! Hieno runo. Tuo mieleen omakohtaisia kokemuksia.

Hyvää syntymäpäivää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut