paraspaska kaupunni

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

monetko kerrat olen maannut lattialla
riutuneena ikävästä
ja luullut sitä kaikkea rakkaudeksi

luullut että pelkästään se
riittäisi lopettamaan nämä raivoavat hurrigaanit
ja tulvat jotka peittävät koko kaupungin
ja kaikki pysähtyisi hetkeksi

se mies johon rakastuin
jäi niin pohjoiseen
etten ole ikinä käynyt

minusta hajosi palasia
sinne missä kuuluisin olla
sinne mistä lähdin niin odotusta täynnä
missä kaikki näkevät huomisen
niin kuin meitä kahta ei olisi ikinä ollutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut