näkymättömäksi tekevät yöt

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tunti toisensa jälkeen
minä liitelen yhä kauempana sinusta
ja vaikka siellä paistaisi aurinko yötä päivää
täällä sade työntyy ikkunoista

välissä on liikaa
satoja kilometrejä
hiljaisia tunteja

öitä jolloin minua ei ole sinulle

olet niin paljon myöhässä
että minua hävettää
vieläkin odottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todellakin.
yhdyn edelliseen

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut