Elämä

Runoilija HelmiäisenPisto

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, pirtsakka tyttö joka ei sanoja pelkää.
 

Aina voi aloittaa alusta,
sieltä mistä kaikki alkoi.

Sieltä, missä pystyit valitsemaan minne jatkat,
pystyisit valitsemaan huomisen,
huomisen tapahtumat ja selviytymisen.

Mutta miksi?
Miksi tehdä elämästä helppoa,
kun se voi olla helvetin vaikeaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot