Luontoäiti, ota minut huomaasi

Runoilija Soozie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.8.2020 12:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän on erämaassa yksin
Pian hän tuntee kuinka pimeys on tuloillaan

On vain hän ja leuku

Hän tekee ison uhrauksen ja huomaa, kuinka ensimmäistä kertaa hän tuntee jotain suurta, jotain selittämätöntä

On olemassa suuri kuilu hänen ja muiden välillä,

mutta nyt hän on yhtä kaiken ja kaikkien kanssa.

Hän muuttuu osaksi luontoa ja on näin antava uhrilahjansa Äiti Maalle.

Hän toivoo, että muut eivät seuraisi häntä, vain ottaisivat aivonsa käteensä tarkempaan tarkasteluun

ja viimein tajuaisivat.

Pimeys on tuloillaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot