pienet sirpaleet

Runoilija narcissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2022 18:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1988

elämä on täynnä ylämäkiä ja alamäkiä... potkitaa elämää perseeseen :D
 

Sinut muistan taas
kaipaus vihloo rintaa ja pilkkoo sen palasiksi taas
rakkaus ei koskaan sammunut
ei vaikka on vuosia kulunut
se kytee vielä, särkee palasiksi
pieniksi pieniksi sirpaleiksi

Selite: 
... Kun huomaa että rakastaa vieläkin..
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikea on kadottaa jotain
mikä on ollut niin todellisesti olemassa joskus

upea tulkinta aiheesta

Tosi rakkaus ei häviä vaikka aikaa kuluukin, on rakas sitten vierellä tai enää ei.. kauniisti ja koskettavasti runoiltu.

 

Käyttäjän kaikki runot