Sotalapset 2000-luvulla

Runoilija nukkekoti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2008
Viimeksi paikalla: 19.12.2016 12:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Typical of me, that I concentrate on the destination so much that I miss the journey there and back." - Poets of the Fall
 
Kesäkuu ja
sanomaton vapaus,
oioimme raajojamme takapihalla
nuollen kermavaahtoa
sormistamme

sinivalkoinen taivas yllämme,
isänmaan multa isineen allamme,
emmekä huomanneet muurahaisia,
jotka miehittivät lettutornimme

osa teki jo
marttyyrikuolemaa mansikkahilloon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaisimmepa antaa enemmän arvoa vanhoille Suomen sotalapsille.
 

Käyttäjän kaikki runot