Nimetön

Runoilija PinkkiMustekala

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 17.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On päiviä
jolloin kylmä tuuli puhaltaa niskaasi
kylmät väreet kulkevat pitkin selkääsi
ja ympäröivä pimeys ei päästä sinua vapaaksi
Istut sängylläsi
ja yrität hukuttaa surusi suklaaseen
mutta sen sijaan
tyynyliina hukkuu suruusi

Kuitenkin

jos vain jaksat uskoa
niin tulee myös päiviä
jolloin tuuli tuo korviisi hänen suloiset sanansa
kylmät väreet selässäsi tuntuvat hänen hellältä kosketukseltaan
ja ympäröivän pimeyden keskeltä näet hänen silmänsä
Istut sängylläsi
suklaa suussasi maistuu hänen suudelmaltaan
ja jos oikein tarkasti katsot niin voit nähdä
että kyyneleet ovat maalanneet tyynyliinaan

rakastettusi kuvan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on suloinen.. jotenkin pohjattoman suloinen mutta kuitenkin rakastava ja toiveikas. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot