Arkipäivä

Runoilija raitahiha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NAKS

Minä olen se se mikä olen ja minä rakastan neonvaloja pöytien alla. Näen rupipolvisia asfalttilapsia ja pahvitaiteilijoita etikettien viimeisillä riveillä, joskus minun päässäni naksahtaa ja odotan että joku kysyy muutuinko nyt luistinradaksi. Jos minä sanon että taivas on punainen, niin silloin se on punainen.

Joulukuussa 2004, kun seistiin katulamppujen alla ja nähtiin liukuhihnattuja tähtiä. Tämä on sellainen, joka rakentaa iltapäiviään nuottiavaimista ja ihmisten ohikelauksista, sellainen joka on olemassa niistä asioista joita ei oikeasti ole. Minä rakastan tätä ihan vähän.

Tunteissa elävä tyttö, kannattaisiko sitä välillä käyttää järkeäkin? Ei siihen en pysty. Seuraan vain sydämeni perässä, sitä on jo korjattu niitein monta-monta kertaa, mutta niin se vain jaksaa juosta eteenpäin ja minä tulen perässä omaa vauhtiani.

Niin kuin postiluukkujen vaihtuvat nimet, eikä mainoksia kiitos, junani vaihtaa raidetta ja minä jäin asemalle valkoinen kauluspaita ylläni ihmisjoukon keskelle etsimään vastauksia löytämättä.

Kyllä se kyynel oli.
 

Joskus vain haluaisin
raiskata käytöstavat

( näyttää keskaria kassaneidille )

Ruokakauppa unohtuu
Suu muodostaa sanoja

- Hei minä rakastan sinua!

Mutta en minä enää uskalla poiketa
arkipäiväisistä kaavoista

Piilotan silmäni etutukan taa
Teen ostokseni eikä kukaan huomaa
että ajatuksissani
sinä olet unelmani

Hipaisen kättäsi kun poimin omenan
vilkaisen sinua hieman jos uskallan

Jatkan matkaa eteenpäin
usko pois minun on hyvä näin

Selite: 
Missä on mun inspiraatio hoi !
Kategoria: 
 

Kommentit

... ei ole totta, tää on todella upea. olen lukenut sun runoja jo pidemmän aikaa, mutta sitten uudestaan luettuani tää todellakin iski. enkä oikein tiedä miksi. tässä on jotain sellaista samaan aikaan kaunista ja särkyvää, mutta sitten myös turvallista ja turvatonta. vou. ehkä pitäisi lukea runojasi useammin *tuums*

arkipäivän kaavoistahan pitää poiketa, muuten elämästä tulisi ylitylsää! tosin, itsehän en koskaan poikkea rutiineista, mutta ehkä se olisi ihan kannattavaa aina välillä -__- pidän tämän runon kahdesta viimeisestä säkeestä, ne ovat jotain, mitä haluaisin sanoa ääneen ja kirjoittaa samalla tunnelmalla. vau

ei voi sanoa muuta kuin että pidän ja että jatkas samaan malliin <3

eikä. taas niiiiiiiin hyvä runo. vautsi.
mä en vaan kertkaikkiaan tajua miten nää runot on kun palasia mun elämästäni.
toisaalta... kannattaa tarttua itteään kädestä, työntää se otsis pois ja näyttää kauniit silmät ja katsoa suoraan ja syvälle. se jättää jäljen.
kai.
todella hieno runo, tykkään jokasesta kohdasta. vau.

Tässä on paljon asioita joista pidän, hienoja säkeitä.
"Piilotan silmäni etutukan taa" - säkeellä alkava säkeistö on jokseenkin liian tavallinen, sitä seuraavastakaan säkeistöstä en pidä. Muuten kyllä.

Itsekin joskus mietin, miksi täytyy olla niin kaavoihin kangistunut, opetettu sellaiseksi. "-Hei minä rakastan sinua!", tykkään

Tämä on niin loistava!

Minäkin kyllästyn joskus
käytöstapoihin ja olen
mahdollisimman sivistymätön :P

Hei, sinulta on tullut uusia runojakin.
Pitääpä lukaista, tästä se taas lähtee!^^

 

Käyttäjän kaikki runot