Hauras

Runoilija Caravansary

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen kirjoittaja, rakkauden ja surun saartama.
 

Ole minulle taivas,
avaa sylisi ja näytä tähdet

Ole minulle kuutamo,
joka valaiset tieni kun sitä näe en

Olen niin hauras

hauras

Pidä minusta kiinni
äläkä koskaan päästä menemään

Sillä minä olen sinun
jos vain tahdot niin

Olen aurinkosi,
aina uuden päivän nousu,

ja saattelen sinut
viemään päivämme loppuun

Sinä olet se,
jota kunnioitan

Sinä olet se,
jota tunnustan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot