Peppu.

Runoilija keltainen lapio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni pysähtyi,
kun sanoit lauseen sen.
Missä toinen puolesi?

Se todella oli hukassa
juoksi pois ajatuksista.

Olen melko onnellinen.
Melkein rakkausrunoa rustan
ja sinä luulet etten ajattele
kuin sitä toista.

Aurinko säteineen
taivas tähtineen
meri lokkeineen.
Minä ja sinä.

Ainahan me ollaan yhdessä
Anna ja Hanna.
Ilman minua
ei varmasti ole sinua
eikä ilman sinua ole minua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot