Voitto

Runoilija Riistetty sielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään eksynyt...

 

Muistelen pahaa mainetta
unohda silti en, kuka vei sydämen.
Muita edes muista en

Odotan hänen tulevan
pahuuttani purevan.

Hyvää hän saa
pimeys peittää maan.

Yhteen liitymme
yhdessä voitamme.

Selite: 
9.5.05 muisto
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot