Nimetön

Runoilija rakkaudensynti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pieni ja pirteä(ainakin välillä)..
mottoni: elämästä ei selviä hengissä...
kuvia ja messenger löytyy..jos uskaltaa ni saa kysyy.. :) (en mie purematta niele..en ainaskaa viel oo.. :) )

kiitos kaikille jotka viititvät kommentoida :) ja pyydän anteeksi jos kirjoitus virhetä löytyy....
 

Toiveista ja unelmista saa voimaa,
mutta kuinka kauan ihminen jaksaa katsoa kun ne murennetaan?

Kuinka pitkää jaksaa,kun kaikki mihin koskee hajoaa,
kuin ohut jää lammikossa jonka päälle joku polkee.
Samanlailla unelmat ja toiveet poletaan.

Kuinka kauan ihminen jaksaa katsella ja kuunella petettyjä lupauksia?

En tiedä.

Mutta kyneeleeni jo olen vuodattanut...

Vieläkö löytyy uskoa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja herkkä

kaunis ja herkkä

 

Käyttäjän kaikki runot