Ihmeellisiä asioita
joita ei tavoita
tavoitteita on hyvä olla
ettei lankea
nyt on jo hyvä tietää
minkä ammatin valitsee
tai minkälaisen ihmisen
kanssa seurustelee
Elämä on mystistä
kuka sitä ohjaa?
kohtaloon ei voi luottaa
sitä kai voi itse muutaa
Selite:
Tuota TuoTA tuli vaan tarve KIRJOITTAA!!!:D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Musta tää oli ihan hyvä :) Kiitos arvostelusta, ja on se kirjotettu ihan tarkotuksella noin. :)
tottahan tuo on..
en nyt rupea selittämään omaa käsitystäni kohtalosta, liian pitkä tarina, mutta tuohon suuntaan se kumartaa
minä tykkäsin