Kosketus

Runoilija Yaccu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.11.2004
Viimeksi paikalla: 5.2.2020 19:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lopulta voi käydä ilmi että pessimisti onkin ollut koko ajan oikeassa.
Mutta sillä välin optimistilla on ollut paljon hauskempaa.
 
 
Päivät valuivat toistensa ohi
Järjestystä ei ollut
Milloin viimeksi joku kosketti minua?

Ilmeisesti oli jo pimeä
Ei ollut enää tänään
Olenko minä olemassa?

Uhrautuneisuuden ja kärsimyksen jälkeen
Voisimpa olla vapaa
Kaipaako kukaan minua?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavia kysymyksiä, toivottavasti saat vastaukset.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Yaccu Kosketus 3.7.2017 1 Runo
Yaccu Jalopeura 12.4.2011 1 Runo
Yaccu Kaiku 13.1.2011 1 Runo
Yaccu Lintu 1.8.2010 0 Runo
Yaccu Kirje 28.7.2010 1 Runo
Yaccu Nimetön 30.1.2010 1 Runo
Yaccu Jääyö 25.12.2009 1 Runo
Yaccu Yksin. 11.10.2009 2 Runo
Yaccu Haave 6.10.2009 1 Runo