Uni

Runoilija Morrow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkea katos
Liepeet liehuvat tuulessa
Talossa, jossa minä olen Jumala

Paljon ihmisiä
Osa tuttuja ja toiset
Tuntemattomia
Tervehtivät minua
Talossa, jossa minä olen Jumala

Luuken että se talo unessa
On minä, minuus
Tai sielu, jos haluat

Huoneen keskellä
Valkean katoksen alla
Jossa ei ole ketään
On lasinen soikio
Kaiverrettuna siihen
Salainen symboli

Se taitaa olla syvin
Ja aidoin
Olemukseni
Talossa, jossa minä olen Jumala

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Morrow A&O 9.9.2011 0 Runo
Morrow Untitled I 7.9.2011 1 Runo
Morrow Let me kiss you 27.11.2006 0 Runo
Morrow Ex Animo LXXIII 25.7.2005 0 Runo
Morrow In This World 25.7.2005 0 Runo
Morrow Kuka olet? 25.7.2005 0 Runo
Morrow Dawn 25.7.2005 0 Runo
Morrow Viattomuus on Pahe 25.7.2005 0 Runo
Morrow Odota 25.7.2005 0 Runo
Morrow Uni 25.7.2005 0 Runo