xoxo

Runoilija blueberry

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.6.2014
Viimeksi paikalla: 29.7.2021 10:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1988

 

Kuinka rakastankaan sitä kun saan
aamuisin herätä vierestäsi,
nähdä lempeät silmäsi ja valloittavan hymysi,
joka saa minutkin hymyilemään.
Kuiskit iholleni tarinoita,
tarinoita meistä.
Niitä kaikkein kauneimpia.
Suudelmin näytät minulle taivaan
ja osoitat tähdet joissa on nimemme.
Yksi kerrallaan poimit niistä jokaisen
ja ojennat ne minulle.
Suljen ne sydämeeni,
niin ettei niitä kukaan koskaan sieltä vie pois.
Kuinka rakastankaan olla sinun omasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot