Nimetön

Runoilija peppilotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnellisten oksalta,
tippui alas tikanpoika,
-töks.

Ihmetellen ympäristöään,
hyppelehti pähkinäpensaan juureen.

Katsoi asiaa uudesta perspektiivistä,
ja huomasi erehtyneensä maailman suhteen.

Luuli olleensa onnellinen pienessä kolossaan,
mutta erehtyi.

Näki onnensa puskan juurelle,
pienen päästäistytön.

Vaikea on yrittää,
erilaisten otusten olla.
Mutta maahisten maailmassa kaikki olkoon mahdollista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot