Pari Sanaa Rakkaudesta

Runoilija tony tapio

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Avoin Ujo Herkkä Kiinnostukset: Kirjallisuus Räpin teko kuin myös runojen teko :)
 

Sanoin sitä en pysty kuvaamaan kuinka paljon sinua rakastan, mutta parhaani silti yritän näyttää sen sinulle. Jos siitä kirjan tekisin se olisi ainakin kymmenentuhatta sivua pitkä, ja täynnä sanoja rakkaudesta.

Selite: 
mun rakas pikku tessa omistaa tän nyt ja aina rakastan sua
Kategoria: 
 

Kommentit

Voin hyvin kuvitella sen hymyn joka nousi huulilleen hänen, jolle nämä sanat lähetit. Kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot