Nimetön

Runoilija Roski

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä vahva tunne valtaa minut,
se saa minut tainnoksiin.
en jaksa jatkaa matkaani ilman sinua,
taidan joutua kadotukseen.
sydämeni lyöntien tahti tihenee,
rintaani puristaa ja ajatukseni harhailee.
se tunne on suurempi kuin rakkaus,
suurempi kuin mikään aikaisempi.

jos en sinua takaisin saa,
minä kuolen ikävään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Roski Nimetön 31.7.2012 0 Runo
Roski Nimetön 31.7.2012 0 Runo
Roski Nimetön 31.7.2012 0 Runo
Roski Amor 31.7.2012 0 Runo
Roski Isä 31.7.2012 0 Runo