Tunnetko

Runoilija Joy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.5.2016 17:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


"Olet täysin toisesta maailmasta, olit jo lapsena niin outo" -Äiti
 

Vartuin siinä huoneessa,
jossa kesäyö huusi ikkunasta
vahvemmin kuin mikään muu.

Vain yksi katse
ja sielusi tuntuu lävistävän omani.

Vesipisarat putoilivat hiuksistamme
kun katselimme toisiamme aidan lävitse.

Meistä ei jäänyt jälkeäkään sille valkoiselle seinälle,
mutta sinä painauduit sydämeni pohjaan.

Eikä kukaan voinut tietää,
miltä tuntuu seistä
yksin ihmisten keskellä.

Tunnetko
sydämeni hakkaa aivan liian lujaa.

Vain me tiedämme,
miltä tuntuu
juosta henkensä edestä auringon laskuun.

Tämä on minulle paljon enemmän
kuin kesäsateen lämpö.

Kuuletko
miten jokin minussa
huutaa sinua kaikella voimallaan.

Olkoonkin vain haave, unelma tai kuvitelma.
En ikinä halua
kasvaa pois siitä tunteesta,
jonka jätän yksinomaan sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joy Yksi kappale 22.5.2015 1 Runo
Joy Juokse 27.9.2014 0 Runo
Joy Pysähdy 11.6.2014 0 Runo
Joy Rakkaus on palannut kotiin 5.8.2013 0 Runo
Joy Nimetön 6.4.2013 0 Runo
Joy maaliskuu 2013 24.3.2013 0 Runo
Joy Todellisuus 7.10.2012 2 Runo
Joy It's raining again 25.9.2012 0 Runo
Joy Vankila 11.6.2012 0 Runo
Joy Tunnetko 1.6.2012 0 Runo