Nimetön

Runoilija adara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talventyttö olen, lumen ja pimeyden ja lämpimien halauksien. Rakastan syksyä, talveen valmistautumista ja talvitakkeja.
Helle tukehduttaa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaukana kotoa olen nykyisin, liian kaukana kotoa.
 

Lasken hetkiä,
kerään voimia,
tuijotan kelloa
poden omaa pahaa oloa.

Tiesin,
että tää ampuu vielä takaisin
ensin minuu
ajaen miut pois ja pakoon
-kuten aina ennenkin
mutta vielä
joku päivä
sitten kun tulee toinen kerta
kolmaskin
kun satutat toista ihmistä

silloin se sattuu sinuunkin
muiden asenteet
viha ja inho.

Mie oon ainut joka sen näki.

Sie et mahtanu itselles enää mitään
kävit vaan kimppuun.

Sie et mahtanut enää mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
adara Nimetön 19.1.2010 4 Runo
adara Nimetön 19.1.2010 0 Runo
adara Nimetön 26.6.2009 1 Runo
adara Nimetön 13.6.2009 1 Runo
adara Nimetön 8.4.2009 0 Runo
adara Nimetön 8.4.2009 0 Runo
adara Nimetön 8.4.2009 0 Runo
adara Nimetön 21.3.2009 0 Runo
adara Nimetön 20.3.2009 0 Runo
adara Nimetön 17.7.2008 0 Runo