I Don`t Feel Good

Runoilija creepy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mikään ei kiihota ihmistä siinä määrin kuin turmeltu kauneus...
 

aivan liian monta kertaa olen hangannut kasvoja betoniin..
ja välillä vituttaa niin paljon ettei veri kierrä.
viime yönä neitsyen maljasta ei ollut lupaa juoda itseään humalluksiin,
sillä se tiesi huonoa onnea ja
kaltevia hämähäkki ihmisiä vikelsi lattialla.
Ensimmäinen morsia haudattiin elävältä
juuri kun ahdistus saavutti henkisen orgasmin,
ranteet auki- balladin soidessa taustalla.
pahuus kietoutui sormien ympärille ja minä pelkäsin kaikkea mitä keksinkin haluta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
creepy tunne 3.11.2013 0 Runo
creepy Odotan 3.11.2013 0 Runo
creepy toivo 26.10.2013 0 Runo
creepy Parisuhteilua 26.10.2013 0 Runo
creepy poika 11.11.2010 0 Runo
creepy I Don`t Feel Good 3.11.2008 0 Runo
creepy always open 3.11.2008 0 Runo
creepy en ymmärrä enää 3.11.2008 0 Runo
creepy olotila 3.11.2008 0 Runo
creepy herätä 16.6.2008 0 Runo