Hyvästi

Runoilija Repe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on tärkein
 

Viime yönä näin, erikoista unta/
puhuttiin sun asioista, oikee oli suunta/
et voinu sietää sun ahdistusta/
kerroit mulle etsä kärsit pahaa masennusta/
juteltiin pitkään, yritin sua tukee/
silti aina halusit omaa tietä kulkee/
olit hyvin rohkea siitä nostan hattuu/
kaikkea sitä voikin, yhdel miehel sattuu/
ei tuntunut hyvältä, ei sitten yhtään/
kun sä toivoit ettet olis koskaan syntynytkään/
miksi en huomannu sun kurjaa tilanneta/
sunlaista ihmistä ei vaan pois anneta/
elämä on lyhyt, sä tiesit hyvin sen/
silti lähdit pois aivan liian aikasten/
oot aina mun syvällä sydämessä/
ikävä ei hellitä, tuskaa vaivaa mielessä/

Kerto(2x):
Hyvä emilia saat kyyneleet mun silmiin/
yritän sulle puhuu, katson vain pilviin/
en voi kuvitella et oot nyt poissa/
astuit suoraan sisään, taivaan porteista/

Illal usein mietin et miks sun piti lähtee/
en pysty kelaan sitä, sydäntäni särkee/
mielessäni ääni huutaa, R I P/
en mä sitä käsitä et miksä lähdit meneen/
sulla meni kaikki, aivan normaalisti/
et tehnyt mitään väärää, elit mallikaasti/
yksin illalla mä usein sua muistelen/
haikeissa fiiliksissä susta keskustellaan/
et koskaan jauhanu mitään turhaa skeidaa/
sun jutut oli hyvii sitä mä täl meinaan/
luulin sun tietävän, elämän arvostuksen/
mutta olin väärässä kun kuulin uutisen/
se masensi täysin, meidän koko porukan/
tiedätsä että, jätit monen surevan/
lähtös on hankalaa, koskee henkisesti/
oot meidän mielessä, nyt ja ikuisesti/

Kerto(4x):
Hyvä emilia saat kyyneleet mun silmiin/
yritän sulle puhuu, katson vain pilviin/
en voi kuvitella et oot nyt poissa/
astuit suoraan sisään, taivaan porteista/

Selite: 
Tää on yhest biisist mut muokkailin sitä miten mä tän laulaisin!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Repe Ikävä 18.5.2008 0 Runo
Repe Tunteet 18.5.2008 0 Runo
Repe niin paljon 24.4.2008 0 Runo
Repe Elämäni 22.3.2008 0 Runo
Repe Muistoja 3.3.2008 0 Runo
Repe veli 26.2.2008 0 Runo
Repe Hyvästi 10.2.2008 0 Runo
Repe Takarengas 22.1.2008 1 Runo
Repe Rakas 21.1.2008 2 Runo