Tähtiinkurkottelija

Runoilija cherrymountain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen positiivinen ja iloinen sekä ulospäinsuuntautunut. Olen vähän aikaa sitten tullut äidiksi ensimmäistä kertaa. Mottoni: eteenpäin sanoi mummo lumessa. Periksi ei saa antaa missään vaiheessa eikä vastoinkäymisten yllättäessä.
 

Odotuksen kalsea varjo
pyörittää sinua
hitaasti
liian hitaasti.

Et katso taaksesi,
koska rohkeat eivät tee niin.

Sinun nimesi pitäisi olla
Hän kurkottaa tähtiin.

Haaveilijat säilyvät
historian puhaltaessa
pelkoja pois.

Muista
älä katso taaksesi, jotta et pelästy
menneen jälkiä.

Tähtiinkurkottelijoilla on
yöstä tehty puku
ja he putoavat aina jaloilleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikuttava!(intiaani nimikin)...historia puhaltaa pelkoja pois ... lohduttavaa...
Hauskaa synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot