Sun sylissäs ei ole mitään uutta

Runoilija Jena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2004
Viimeksi paikalla: 13.6.2021 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.6.1990

Inside this cell the torment just begins
 

Kun silmäni suljen ja yksin jään tähän tunteeseen
Muistoihin joissa elin joihin tahdoin aina uudelleen
Kaikki susta se oli ainoa mitä silloin tarvitsin
Ilman sitä tunnetta kun kätes sulki mut syliisi
Lupasi paljon vaikkei mitään lopulta antanu
Olin vain jotain johon hetkeksi sulkeudut
Vaikka yritit vastata et osannut sanoa
Mitään mikä helpottais tätä oloa
Elin sen kanssa tiesin mitä haluan
Mutten kysynyt tiesin oot vailla vastausta
Oisin rikkonut sen kaiken tän kaiken täydellisen
Pysyin vaiti koska muuta uskaltanut en
Sun kosketus katosi enkä sitä enää löytänyt
Totuttua kylmään tiesin olin hylännyt
Sen lämmön tunteen jossa kerran olin elänyt
En halunnut takaisin yksin oli parempi
Kunnes löysin sen uudelleen
Mut tää kosketus ei ollut sun mut silti niin samanlainen
Olin taas kiedottu enkä halunnut palata takaisin
Siihen kylmään syliin jota kuitenkin kaipasin
Ja tiesin et sen kylmän kosketuksen vielä tuntisin
Kun tän hetkellisen sylin taas kadottaisin
En halua elää tässä lämmössä mutten taas kuitenkaan
Tahdo unohtaa kuin paljon se helpottaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot