Huomista odottaessa

Runoilija pasi1975

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.8.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohta 39 vuotta tässä maailmassa vaikuttaneena, huomaan yllättäen pääni olevan täynnä kirjaimia, joita yhdistelemällä syntyy riimejä.
 

Tänään on lauantai, mutta ajatuksissa siintää jo sunnuntai.
Perhoset vatsan valloittaa, mitä jos sinua ei olekkaan.

En voi edes kuvitella, että tästä ei mitään tulekkaan.
Mutta pettymykset kuuluu tähän maailmaan.

Sydänmeni salat, olen saattanut jo paljastaa
Tunteeni herkimmät, elää elämänsä hetkeä kuohuvaa

Selite: 
Huomisia treffejä odotellessa... ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot