kaipuu

Runoilija johanna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun vastaan minua kävelet
et enää edes katsettäsi nosta
vaikka tervehtisin
jatkat matkaasi eteenpäin
voisimpa itsekkin jatkaa

katkerat muistot mieltäni kalvaa
en takiasi uskalla luottaa enkä rakastaa
veit minulta kyvyn rakastaa
luotin suhun ja rakastin paljon
nyt kuitenkin hylkäsit mut

sisälläni tunteet myllertää
enkä selvää niistä saa
en mitenkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot