Viemäri

Runoilija terrori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tilityksen toinen muoto.
 

Takkuista tukkaa, kynnenpätkiä, lakattua ja lakkaamatonta.
Pienistä osista iso tukos, tukoksesta tulva.
Tarkoitukseton mutta varsin harmillinen.

Haju ritilän alta ja reunalla taistelleista hiuksenpätkistä.
Mätä ja paheellinen, sotkuista viimeisen päälle.
Milloin opit, etten minä ole sellainen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
terrori Nimetön 23.2.2011 0 Runo
terrori Nimetön 11.12.2009 1 Runo
terrori Nimetön 14.9.2008 0 Runo
terrori Ylilämpöä 26.5.2008 1 Runo
terrori Nimetön 22.5.2008 0 Runo
terrori Kolmosvaihde 15.5.2008 5 Runo
terrori korsi 15.5.2008 0 Runo
terrori Väärä 15.5.2008 0 Runo
terrori Nimetön 12.9.2007 0 Runo
terrori Viemäri 2.9.2007 0 Runo