Tältä tuntuu..

Runoilija R4K44S

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkyys on kauniimpaa..
 

Kanssasi on hyvä olla,
mutta kun olen yksin,
tuntuu kuin menettäisin kaiken,
Kumpa pysyisit luonani ikuisesti,
kaipaan kosketustasi jopa silloin,
kun olet kanssani.

Selite: 
Kaipaan häntä koko ajan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot