Rakkauden jälkeen

Runoilija Lumea

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I was the one you always dreamed of
You were the one I tried to draw
How dare you say it's nothing to me
Baby, you're the only light I ever saw

-John Mayer
 

Yritän rakastaa sinut
ulos sydämestäni

sillä sanotaanhan
että kipu lähtee sillä
millä se on tullutkin

mutta paljonko kipua
voi sydän kestää?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä ja tunteellinen runo. Pidin :)

Danke, runoni arvostelusta :)

Luin mutkin runosi, ne olivat erittain hienoja.

 

Käyttäjän kaikki runot