Haikeat Muistot

Runoilija EppuN

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Öisin herään,
Katson viereeni ja huomaan että et ole siinä,
Muistelen hetkiä kun tapasimme,
Toisin kuin saduissa,
Aurinko ei paistunut eivätkä puut hohtaneet ruskan väreissä,
Taivas oli synkkä,
Olit ainut valonsäde.

Aloimme nähdä useammin
Kuukaudet kuluivat,
Ihastuit minuun,
Kuitenkaan,
En tuntenut mitään,
En uskaltanut,
Sydämeni oli särjetty liian monta kertaa.

Kun eräänä iltana olin surullinen,
Tulit viereeni,
Otit kädestäni kiinni,
Istuimme hiljaa,
Vain me kaksi,
Silloin tajusin,
Rakastan sinua.

En kertonut siitä sinulle,
Olit odottanut kauan,
Liian kauan,
Lopulta et enää jaksanut,
Tapoit tunteesi minua,
Jatkoit eteenpäin,
Yksin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot