Kuin pikkulintu..

Runoilija emilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen tytön haaveissa suuri maailma Arvostelu on aina tervetullutta, positiivinen & kritiikki
 

Haluan lentää

Lintujen lailla

Haluan laulaa

Lintujen lailla

Suuri maailma ja suuret mahdollisuudet

Haluan matkustaa

Lintujen lailla

Haluan olla vapaa

Lintujen lailla

Ketään ei tarvi kuunnella

Lennän pois, kuten kaunis, pieni kyyhkynen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, ihana runo

kaunis, ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot