Lähtemätön mitä jos

Runoilija Cujon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1989

 
Tämä pakahtuminen
se on kasvoton ja syö päällänsä
 
Minä en ole pelastaja
vain pelastusrenkaan epätoivoinen irvikuva
Mistä tiedän, hukutko tänään
ajatellessasi minua
 
ja kaikkia niitä vuotavia
 
laivoja haaksirikolla
repimässä lankkuja irti toisistansa
Näiden ihastuksien ollessa
kuin kangastuksia aavikolla
 
Sillä se käsi
jolla kurkotin harhaanjohtavasti
kohti sinua
 
Upposi luitaan myöten kasvoihisi
 
jotka olivat komeat kuin David Bowiella
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rentoa kerrontaa miellyttävässä muodossa.
Diggailen. :)
 

Käyttäjän kaikki runot