Tule mun luokse

Runoilija SP

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ei näemmä ole muutamista yrityksistä huolimatta enää syntynyt reiluun vuoteen. Ilmeisesti silloin epäonnistuneen rakkauden myötä hukkasin myös tämän "lahjan". Silti käyn aika usein lukemassa täällä muiden runoja, sekä kokemassa uudelleen jo elettyjä hetkiä lukemalla omia vanhoja runojani.
 

Et taaskaan
sano mulle mitään

Jos soitan
et voi puhua
jos tuun käymään
ajat mut pois

Joudun vaan
odottamaan
että sulle sopii
Odotan
että soitat
tai tuut käymään

Päivät valuu hukkaan
sua ei kuulu
sua ei näy

Sulla on aina kiire
koskaan sä et tee mulle aikaa

Sä soitat
kun baarista hoiput kotiin
viihteellä
sä vannot mulle rakkautta
me jutellaan
ja nauretaan
ja kaikki on niin hyvin taas

Kun puhelu loppuu
tuska alkaa
saan taas vaan odottaa
ja miettiä
vietätkö yösi
yksin vai yhdessä

Mä haluaisin
vaan olla se
jolle sä soitat
kun sua surettaa
tai kun aurinko paistaa sulle
pilvienkin takaa

Mä haluaisin
vaan olla se
jonka syliin sä tuut sadattelemaan
kun maailma nyppii
tai jonka kainaloon sä kömmit kehräämään
kun olet pakahtua onnesta

Mä tahtoisin olla myös se
jonka peiton alle sä hiivit
kun sua himottaa

Tahdon olla sulle se
joka kaiken sulle antaa
ja kaiken sulta saa

Selite: 
Kauan hain, mutta lopulta sain tuskan sanoiksi ruudulle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
SP Nimetön 17.10.2006 2 Runo
SP Tunnustan 14.5.2005 3 Runo
SP Kesäyö? 2.5.2005 3 Runo
SP Rakkautta syksyllä 19.4.2005 0 Runo
SP Likaista 19.4.2005 1 Runo
SP Tule mun luokse 16.4.2005 0 Runo
SP Tunnustan kaiken 13.4.2005 0 Runo
SP Meidänkö on huominen 13.4.2005 1 Runo
SP Masokistin päiväuni 12.4.2005 0 Runo
SP Lopussa 20.2.2005 5 Runo