kirje IV -avaamaton

Runoilija vagabond

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2004
Viimeksi paikalla: 10.2.2022 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Se siitä sitten.

Sadut ja tarinat osastolla nippu erästä suhdetta käsitteleviä runoja.

joitakin tekstejä sävelletty myös lauluiksi Pikkukukka-yhtyeen toimesta www.pikkukukka.fi
 

Maalaan meitä tuhanteen maisemaan
Kirjoitan jokaiseen riviin
tätä eroa
Miten me oltiin
ja miten
Ei.

mieli pistää omiaan
sydän lähtee leikkiin mukaan
muistan paljon asioita
väärin
Rakas

vaikka sen,
miten kanssasi juhlissa
oli aina todellisen juhlan
tuntu

Ei ollut.

Mihin jäi muistoista
pelko siitä,
miten juhlat päättyvät?
Entä se,
kun
pitelin itseäni sylissäni
yö toisensa jälkeen
vaikka
ihan varmasti
varmasti
Rakastit?

Rakas,
liikaa on kirjoitettu
annettu reunojen
hopeoitua.
aika kuluu
niinkuin mekin
Joskus ehkä annan
anteeksi.

Ehkä jo nyt kun,

enää en ole
niin
heikko

etkä sinä enää

niin
Rakas.

Selite: 
Vain kirjeen alussa me tohdimme enää nimittää toisiamme rakkaaksi ja hyväksi -Eeva Kilpi-
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot