Kummisedälle

Runoilija RitariÄssä

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei oo sanoi jotka kuvailis tätä ikävää
tai niitä ketkä tänne jää
Parhaat lähtee ekaks nii et hävettää olla elossa
Mut ei sunkaa aikas ollu viel, tää tuntuu nii väärältä
En oo tänää sytyttämäs kynttilää sun haudallas
Mut halataa ku tavataa sit joskus tuonelas

Selite: 
Vähän tämmönen räppisanoituksen tyylinen. Teksti on kuitenkin tehty 23.7.2008 onnettomuudessa menehtyneelle kummisedälleni. In memoriam, Juha <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot