Nielu

Runoilija Oge

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kivettynyt muisto
estää näkemästä

Samea tunne
salpaa hengityksen

Kierot viivat
vääristävät kuvion

Haava ei umpeudu koskaan

Selite: 
Angsti.
Kategoria: 
 

Kommentit

ei hullumpi..

Wau, vangitseva runon nimi ja loppu, tykkään. Hvyin välittyy tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot