sinä itse olet kuin minä

Runoilija susie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ne vaan väittää, ei ne tarkoita.
vaikka ne halveksisi sua,
se ei tarkoita että mä tekisin niin.
vaikka sä olisit mielestäs yksinäinen,
muista että mä oon kuitenkin aina sun lähellä.
muista että sulla on ainakin yksi ystävä,
joka susta välittää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot